logo - piekarnia machela

Pieczywo mieszane

Chleb razowy z dynią

Chleb razowy z dynią

Waga: 0,40kg

 

Składniki: Mąka pszenna, mąka żytnia razowa typ 2000, naturalny kwas chlebowy (mąka żytnia, woda), pestki dyni, sól kamienna, drożdże piekarskie.

 

Składniki alergenne: Gluten, jaja, mleko, laktoza, orzechy, sezam, soja

 

Wartość energetyczna: 282 kcal / 100g ( 1181 kJ / 100g ) 11,3% GDA / 100g

 

 

Składnik Ilość / 100g % GDA
Tłuszcz 5,36
6,7
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,37 1,2
Węglowodany 46,56 13,7
- w tym cukry 1,21 1,1
Białko 10,5 16,8
Sól 0,45 7,5
Chleb razowy Chleb dla diabetyków